Liz Yates

Nu știu alții cum sunt, dar mie imi plac călătoriile cu trenul…😊Dar pentru o experiența  de neuitat, încărcată de istorie și de întoarcere in timp, recomand  cu tărie, o călătorie cu Mocănița Transilvaniei. Am avut aceasta minunata, unica, autentica experiența, cu ceva timp in urma, pe traseul, Gara Teaca, BN –  Râciu, MS. 

Modul de organizare ireprosabil, atmosfera plăcută și vesela, pe timpul călătoriei, peisajele de poveste, gulașul la ceaun servit la iarba verde, la popasul făcut pe traseu, a făcut din aceasta experiența unica, una de neuitat. Recomand cu toată inima și cu toată încrederea, aceasta excursie, organizata de Asociatia Mocănița Transilvaniei, asociație din care fac parte oameni frumoși și inimoșii,  care au pus și pun multă pasiune, suflet și mult efort, încăpățânându-se in a păstra vie aceasta poveste frumoasa, pe o cale ferata, veche de mai bine de un secol.

 

Sunteți minunati, pentru efortul pe care îl faceți, pentru a păstra “Mocănița” in viața. Sper sa reușim sa repetam experiența, intr-o buna zi🙏 Mult succes și sa auzim numai de bine. 🙏😘

Liz Yates